diumenge, 19 de febrer del 2017

RMEMBER 2017

Remember 2017

Hola amics, com ja hem fet d’altres vegades tornem a presentar-vos una petita recopilació de cançons interpretades en anteriors Playbacks, tal i com vàrem fer en el primer “Remember” de  l’any 2012, i posteriorment  en el del 2015. Enguany els nostres artistes han decidit tornar-hi, i per aquest motiu us presentem una selecció de temes musicals en record de passades actuacions. Fins i tot podreu gaudir d’algunes entranyables cançons del primer Playback (2007). Aquest any, com tots sabeu, celebrem el 10è aniversari i per aquest motiu de pes s’ha decidit tornar a actuar per a tots vosaltres. La nostra tasca comporta moltes estones de dedicació, feina, assajos i en general moltes hores que traiem bonament d’allà on podem. De tota manera, de moment i mentre el cos aguanti, seguirem endavant. Estaria bé però que la colla s’engrandís amb gent nova que s’animés a  treballar tots junts, seria una llàstima que la feina d’aquests 10 anys es perdés.

  Voldria donar les gràcies a tots els artistes i col·laboradors del nostre, ja tradicional espectacle, i encoratjant-los a seguir amb la il·lusió i els ànims de sempre.

El dia 17 de desembre d’aquest 2017, si no hi ha res de nou, ens  retrobarem altra vegada en el Playback a favor de La Marató de TV3 dedicat a les malalties infeccioses. Tornarem amb les piles carregades i amb energia per tal de  fer-vos gaudir, i sobretot per obtenir, com sempre, una bona recaptació per seguir investigant en benefici dels que més ho necessiten.

Fins la propera!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada