dimecres, 10 de gener del 2018

PLAYBACK 2017


 


Hola amics, de nou amb vosaltres per explicar-vos que el tema d’aquest any, de l’11è PLAYBACK a favor de La Marató de TV3, estarà dedicat a la investigació de les Malalties Infeccioses. Aquestes malalties són la causa d’una de cada tres morts al món i són un problema important de salut pública. Estan causades per microorganismes patògens (bactèries, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

Una gran part de malalties infeccioses es transmeten d’uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona.

La majoria de persones tindrà unes quantes infeccions al llarg de la seva vida. Algunes seran lleus, però d’altres molt greus i poden portar a la mort de manera ràpida.

Moltes vegades pensem que tot això es un “rollo”, però podem estar ben segurs que un els temes més importants de la medicina és la investigació, gràcies a la qual, gairebé sempre, es poden prevenir i curar moltes malalties.  La Marató fa, al meu entendre, una gran feina any darrera any i esperem que en segueixin molts més. S’ha recollit la magnífica quantitat de 7.215.676 €  , 1.700 € dels quals els hem aportat els AMICS DEL PLAYBACK DE L’ARMENTERA, amb l’ajut de tots els que han participat i ens han vingut a veure. Agraïm a l’Ajuntament de l’Armentera  la seva col·laboració. De part de la Junta moltíssimes gràcies!.

Esperem que arribada l’hora hi puguem tornar , passar una bona estona tots plegats i  contribuir una vegada més en la investigació d’altres malalties.  Ho desitgem amb ànims i il.lusió!.

Un especial agraïment a tots els artistes i col.laboradors del PLAYBACK sense els quals aquesta tasca no hagués estat possible. MOLTES GRÀCIES I BON 2018!!



Josep Oliveras


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada