dimarts, 1 de gener del 2019


Amics i amigues,

De nou amb vosaltres per comentar el Playback d’enguany i el motiu pel qual estava destinat.
 Aquest any, donant suport com sempre a La Marató de TV3, hem recollit 
la interessant quantitat de 1700 € que engruixiran el grapat  de milions d’euros que s’han recaptat a cada convocatòria. La present edició ha estat dedicada a  la recerca i investigació per la lluita contra el càncer. Aquesta malaltia és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l'any.
Els experts calculen que més del 40% dels càncers es poden prevenir si se segueixen unes pautes de vida saludable:no fumar, activitat física moderada, seguir una dieta saludable i controlar el pes, limitar el consum d'alcohol, etc. I fer les proves de detecció precoç. 
Un copmés, la gent de l’Armentera i rodalies en ha fet costat hi ha vingut a veure el nostre magnífic espectacle participant junts en aquesta tasca. En nom propi i en el de l’Associació d’Amics del Playback, penso que s’ha fet molt bona feina i a sobre ens ho hem passat bé. Esperem que per molt anys es pugui seguir realitzant.
 Moltes gràcies a totes i tots les/els  col·laboradores/s  per la seva desinteressada aportació. Agrair també el suport de l’ajuntament per  deixar-nos utilitzar la Sala Nova i el material necessari per a  les actuacions.
 Sinó hi ha res de nou, el proper mes de febrer es farà un Remember, com acostumem a presentar cada dos anys.
Us hi esperem!

 Molt bon 2019 per a tothom!

Josep Oliveras






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada