divendres, 31 de desembre del 2021

                        



PLAYBACK 2021


ASSOCIACIÓ AMICS DEL PLAYBACK DE L’ARMENTERA

Benvolgudes i benvolguts,

 Tornem a apropar-nos al final d’un any que, malgrat tot, sembla que ens deixa arribar a una certa normalitat envers la pandèmia de la COVID-19. Esperem que tot continuï així i que ben aviat aconseguim superar aquest malson. En aquesta època difícil, vull tenir un record especial per les persones estimades que ens han deixat, en pau descansin.

Degut a la pandèmia, l’any passat no es van poder realitzar les actuacions del Playback en el seu format habitual. De manera alternativa i per no renunciar a la nostra aportació a la Marató de TV3, es va organitzar un sorteig solidari. Us hem preparat un recull de les fotografies així com també un petit recopilatori de Playbacks anteriors que esperem us agradin

FOTOS PLAYBACKS I RIFA

 Enguany, hem pogut recuperar el nostre Playback de sempre i tornar a col·laborar amb La Marató. Una vegada més, entre tots, hem aportat el nostre granet de sorra a la gran tasca de la solidaritat.

Degut a la situació d’excepcionalitat, la passada Marató es va dirigir a la pandèmia de la COVID-19. L’edició d’aquest 2021 s’ha dedicat a la salut mental, un grup de trastorns molt comuns a la societat, sovint carregats d’estigmes i que afecten a una de cada quatre persones en algun moment de la seva vida. Un any més, s’ha pogut  repetir aquesta festa solidària i en celebrem el seu gran èxit.

Les funcions del Playback de l’Armentera van tenir lloc el cap de setmana del 18 i 19 de desembre. Les nostres amistats, col·laboradores i col·laboradors i la gent del poble i la comarca van tornar a venir a passar una bona estona amb nosaltres i a gaudir de l’espectacle. Es va aconseguir crear un ambient d’alegria, gresca i caliu, tant necessari en l’època en la que ens trobem. Les mesures de prevenció de la COVID-19 es van respectar en tot moment per tal de garantir la seguretat dels espectadors. A més de l’ús de mascareta, la distància de seguretat i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic, el local es va desinfectar abans i després de cada funció.

Volem donar les gràcies als nostres magnífics artistes i a les persones encarregades de l’attrezzo així com també a tots els que, d’una manera o d’una altra, han participat a fer possible aquest Playback. També volem agrair el suport de l’Ajuntament per  deixar-nos utilitzar la Sala Nova i posar a la nostra disposició el material necessari per es actuacions.

La Junta de l’Associació d’Amics del Playback en nom propi i en el de tots els participants us desitja unes bones festes i un feliç any nou 2022! 

Josep Oliveras

1 comentari: