dissabte, 31 de desembre del 2022

 

 

 PLAYBACK 2022


 ASSOCIACIÓ AMICS DEL PLAYBACK


 

Hola amics, 

 

 cada any per aquestes dates, ens acostem a la gran festa de la solidaritat a Catalunya. Aquesta serà la 31a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que es celebrarà el diumenge 18 de desembre i estarà dedicada a les malalties cardiovasculars. 

 

Pel que fa a la pandèmia de la COVID-19, ja veiem la llum al final del túnel. Tot i que cal seguir tenint molta cura tot seguint els consells dels nostres sanitaris, sembla que a la fi podem estar una mica més tranquils. 

 

Els Amics del Playback de l’Armentera volem tornar a ser al peu del canó contribuint a que La Marató d’aquest 2022 sigui un èxit i es puguin batre rècords de recaptació. És per aquest motiu que, de tot cor i amb la il·lusió que ens caracteritza, estem preparant un espectacle perquè us ho passeu d’allò més bé. 

 

El nostre Playback es celebrarà els dies 17 i 18 de desembre i esperem el vostre suport. Enguany sumem un total de 16 espectacles i quatre Remembers (més un cinquè que malauradament vam haver d’anul·lar). L’única edició que no es va poder celebrar va ser la del 2020 a causa de la pandèmia però en el seu lloc vam organitzar un sorteig solidari.

 

No ens volem deixar de donar les gràcies a l’Ajuntament de l’Armentera per deixar la Sala Nova així com tot el material necessari a la nostra disposició. També vull donar el seu merescut reconeixement als nostres grans artistes i a l’equip d’attrezzo ja que sense ells res seria possible.

 

En nom de la Junta de l’Associació Amics del Playback i de tots els participants, us desitgem unes bones festes i un feliç any nou 2023. Esperem que totes i tots veniu a gaudir amb nosaltres al Playback!

 

Josep Oliveras

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada