dilluns, 13 de febrer del 2023

 

PLAYBACK - REMEMBER  2023

 

ASSOCIACIÓ AMICS DEL PLAYBACK DE L’ARMENTERA





Amigues i Amics:
L'any 2019 vàrem fer l'última representació d'un Remmeber, com ja havíem fet en algunes ocasions. Ens encanta recopilar velles interpretacions de diversos Playbacks per poder passar una bona estona i per fer-vos gaudir d'aquest bonic espectacle. Personalment el qualifico de fantàstic!! Ha plogut molt i com que l’any passat es va anular, vàrem decidir tornar a actuar per tots vosaltres. Esperem que us ho passeu  i que  xaleu com ho fem nosaltres. Comptant amb aquesta magnífica colla d'artistes no ens en vàrem poder estar de tornar a fer-lo. Com ja vàreu poder veure el passat Playback, que contem en gent nova (grans i no tan grans) que s'han apuntat, i que estem encantats de poder ampliar el grup i poder fer el repertori més extens.

Es molt convenient que això no es perdi durant molts anys i va molt bé que si afegeixi gent jove que un altre dia seran els que faran funcionar aquests Playbacks i Remembers.

De part de la Junta Directiva, dono les gràcies a tots els artistes i personal que desinteressadament col·labora amb nosaltres i que gràcies a Ells podem tirar endavant tota aquesta tasca. Desitjo que ho passeu d'allò més bé i fins a la que ve!! Si no hi ha res de nou aquests desembre tornarem com sempre amb el nostre Playback a favor de La Marató de TV3, us hi esperem a totes/tots.

Una abraçada i fins.... sempre amics!!

 

 

Josep Oliveras





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada