dissabte, 23 de març del 2019

PLAYBACK - REMEMBER  2019

ASSOCIACIÓ AMICS DEL PLAYBACK DE L’ARMENTERA 


Benvolgudes i Benvolguts:
Com acostumem a fer cada dos o tres anys, hem decidit tornar a presentar un Remember amb  un recopilatori de temes de Playbacks anteriors. Aquesta vegada hi ha moltes cançons que potser encara recordareu, tot i que alguna ja fa temps que es va interpretar.  Per exemple  del 2007, “Recuerdos” de la Paloma San Basilio, o la del 2008 “Fiesta” de Rafaela Carrá , del 2011 “Que me coma el tigre” de la Lola Flores, algunes són del 2013 i la resta més recents, però estic segur que us ho passareu pipa. Els/les artistes tenen moltes ganes d’actuar i aprofitaran aquesta funció per demostrar les seves més que conegudes qualitats i versatilitat. En fi que us he de dir, els/les que els/les heu vist actuar sabeu de sobra la veterania i bon gust en la posada en escena que any rere any ens han demostrat.
Aprofito per donar les gràcies a tot el col·lectiu i a les persones en general que desinteressadament ens ajuden a realitzar aquests fantàstics espectacles.

I ara només desitjo que us agradi, i fins la propera!!

Us comunico també, que el dia 15 de desembre d’enguany, junts amb La Marató de TV3 , sinó hi ha res de nou, tornarem a celebrar el magnífic Playback solidari. Aquesta nova edició es dedicarà a les Malalties Minoritàries. Fa tot just 10 anys que TV3 va fer una Marató per aquesta mateixa causa. No us el perdeu!!

Una abraçada i que sigueu molt feliços!!

Josep Oliveras


PLAYBACK - REMEMBER  2019

ARTISTES - CANÇONS I VÍDEO

1ª PART

PRESENTADORA - ELVIRA FÀBREGA




















2ª PART


PRESENTADORA - ELVIRA FÀBREGA