dissabte, 30 de desembre del 2023


PLAYBACK 2023

 ASSOCIACIÓ AMICS DEL PLAYBACK

 La Marató per la salut sexual i reproductiva


 


Un any més i ja hi tornem a ser, ja ha arribat el gran dia en el que La Marató de TV3 posa en marxa la maquinària de la solidaritat per tornar a recaptar fons destinats a la recerca de malalties.

 

Aquest any La Marató s’ha centrat per primera vegada en la salut sexual i reproductiva. Segons dades extretes de la web de la Marató, aquest conjunt de malalties afecta a 3 milions de persones a Catalunya amb més de 200.000 casos nous cada any. Desitgem que hagi estat un gran èxit amb una elevada recaptació de fons.

 

Els Amics del Playback, doncs, hem preparat el nostre habitual espectacle que es va realitzar els dies 16 i 17 de desembre a la Sala Nova de l’Armentera. Vàrem passar una estona divertida mentre recollíem fons per contribuir a la tasca de La Marató. 

 

Amb les imatges volem aprofitar per donar un merescut homenatge a totes i tots els artistes per fer possible l’espectacle. Vull donar les gracies al nostre amic Javier Sanesteban, que es el marit de la nostre estimada artista Birgit Bauten, que ha sigut el responsable de fer i editar les fotografies del Playback d’enguany (2023), per tal de poder-les enviar ràpidament a la revista El Carbassó que ha sortit en aquestes Festes, de part de tots moltes gracies Javi!!! En nom de la junta també volem donar les gràcies a l’Ajuntament de l’Armentera per cedir la Sala Nova i tot el material necessari. Finalment, no ens volem oblidar del nostre fidel públic que, any rere any, ens ve a veure.

 

Els Amics del Playback de l’Armentera i jo personalment us desitgem que tingueu un molt bon any 2024!

 

Visca el nostre Playback!

 

Josep Oliveras





LA MARATÓ 2023

 

PER LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA

 

El diumenge 17 de desembre del 2023 La Marató de TV3 i CAT Radio, va esser dedicada  a la Salut sexual i reproductiva. Serà la primera vegada que La Marató es dedica a aquesta temàtica.







 

La 32a edició de La Marató de TV3 d’aquest 2023, va ser més coral que mai i va comptar amb les cares més representatives de la cadena pública. Helena Garcia Melero, Xavi Coral, Roger Escapa, Núria Soler, Marta Carreras, Sara Loscos, Elisenda Carod, Marina Romero, Alba Riera, Andreu Gumes, Roger Carandell, Xènia Casado i Carla Rubio van ser les cares que van conduir un del programes més esperats de l’any.




PLAYBACK 2023

 

ARTISTES – CANÇONS I VÍDEO

 

1ª PART

 

 PRESENTADORA – ElVIRA FÀBREGA







1 - CABARET - CANTA - ELVIRA 



2 - THE LAZY SONG – BRUNO MARS






6 - LA DAMA DEL MAR – MAGO DE OZ




7 - TANGO – RAPHAEL I LINA MORGAN – HERNANDOS HIDEAWAY




8 - CON ALTURA - ROSALIA




9 - PORTAMI VIA – FABRIZIO MORO




10 - LOS LATIDOS DEL CORAZON – ALAZAN




11 - YO TENGO MI  POM POM – MARIA FIGUEROA






2ª PART

 

 PRESENTADORA – ElVIRA FÀBREGA







13 - EL MUNDO – ISABEL PANTOJA










17 - AGAPIMÚ – ANNA BELEN




18 - LAS BABYS – AITANA



19 - PRIVATE DANCER – TINA TURNER




20 - GIMME GIMME GIMME – VAN REEF







22 - VOLCANS - DISC DE LA MARATÓ 2021



ELVIRA - PRESENTADORA






 
 






*Per veure els vídeos, clic sobre el título de cada cançó
*Per veure les fotos ampliadles, clic sobre la mateixa foto. Gràcies





  














dilluns, 13 de febrer del 2023

 

PLAYBACK - REMEMBER  2023

 

ASSOCIACIÓ AMICS DEL PLAYBACK DE L’ARMENTERA





Amigues i Amics:
L'any 2019 vàrem fer l'última representació d'un Remmeber, com ja havíem fet en algunes ocasions. Ens encanta recopilar velles interpretacions de diversos Playbacks per poder passar una bona estona i per fer-vos gaudir d'aquest bonic espectacle. Personalment el qualifico de fantàstic!! Ha plogut molt i com que l’any passat es va anular, vàrem decidir tornar a actuar per tots vosaltres. Esperem que us ho passeu  i que  xaleu com ho fem nosaltres. Comptant amb aquesta magnífica colla d'artistes no ens en vàrem poder estar de tornar a fer-lo. Com ja vàreu poder veure el passat Playback, que contem en gent nova (grans i no tan grans) que s'han apuntat, i que estem encantats de poder ampliar el grup i poder fer el repertori més extens.

Es molt convenient que això no es perdi durant molts anys i va molt bé que si afegeixi gent jove que un altre dia seran els que faran funcionar aquests Playbacks i Remembers.

De part de la Junta Directiva, dono les gràcies a tots els artistes i personal que desinteressadament col·labora amb nosaltres i que gràcies a Ells podem tirar endavant tota aquesta tasca. Desitjo que ho passeu d'allò més bé i fins a la que ve!! Si no hi ha res de nou aquests desembre tornarem com sempre amb el nostre Playback a favor de La Marató de TV3, us hi esperem a totes/tots.

Una abraçada i fins.... sempre amics!!

 

 

Josep Oliveras





PLAYBACK - REMEMBER  2023

ARTISTES - CANÇONS I VÍDEO

1ª PART

PRESENTADORA - ELVIRA FÀBREGA